Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Pakilat, Uutiset

Kylätapahtuma kokoaa taas asukkaat yhteen

Taikuri ja poika

Taikuri Sami Paavola saa katsojat hämmästymään tempuillaan. Kuva: Niina Mäkinen

Koko perheen Kylätapahtuma järjestetään sunnuntaina 3.9. 2023 klo 11–14 Pakilanpuiston koululla, Halkosuontie 88, 00660 Helsinki. Suosittu tapahtuma tarjoaa alueen kaiken ikäisille asukkaille kivaa ohjelmaa, hauskaa tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa. Tapahtumassa julkaistaan myös Vuoden pakilalainen.

Taikuri Sami Paavola saa varmasti katsojat hämmästymään ja ihastumaan tempuillaan. Lapset viihtyvät Megamuskarissa ja kasvomaalauskin houkuttelee.  PVN:n Dancers ryhmän nuoret esittävät tanssitaitojaan.

Kokeilunhaluiset voivat testata taitojaan mm. temppuradalla, suunnistuksessa, koripallossa tai tarkkuuspotkuissa. Hevosajelu puolestaan ihastuttaa lapsia ja poniratsastustakin voisi olla kiva kokea. Perheen pienimmät pääsevät vetokoirien kyytiin. Näistä peritään pieni maksu.

Pakilan VPK:n paloauto ja moottoripyöräpoliisi ovat paikalla ja jututettavissa. Ja hiuksetkin saa kuntoon, sillä mukana on Pop-up parturi tarjoamassa palvelujaan. Yrittäjätorilla ja esittelypisteissä on kaikkea mielenkiintoista.  

Kun nälkä yllättää, alueen ruokapisteistä voi ostaa kasviskeittoa, lettuja ja grillimakkaroita ja Aurora Cafesta saa herkullisia leivonnaisia ja juomia edullisesti. Tapahtuman järjestää Lions Club Helsinki Aurora yhteistyökumppaneineen.

Teksti: Päivi Suorsa-Jäppinen

Kuva: Niina Minkkinen

Share