Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Uutiset

Naistenpäivä – kestävämpää elämäntapaa etsimässä

Pauliina Kainulainen nojaamassa puunrunkoon

Pauliina Kainulainen on kontiolahtelainen pappi, tietokirjailija ja teologian tohtori. Hänen erityisen mielenkiinnon kohteitaan ovat ekoteologia ja mystiikan teologia sekä suomalaisten luontosuhteen hengellisyys. Näitä teemoja hän työstää mm. teoksissaan Metsän teologia (2013), Suuren järven syvä hengitys (2019) ja Metsämaja (2023). Hän on myös retriitinohjaaja sekä kansalaistoimija pohjoiskarjalaisessa Kohtuus vaarassa -liikkeessä. Kuva: Pasi Räsämäki

Lauantaina 28.10. klo 10-15 vietetään Oulunkylän kirkolla naistenpäivää kaikille naisille ja naiseksi itsensä tunteville. Keskustelua ja yhdessäoloa, kohtaamisia hyvän ruuan ja kahvitteluiden merkeissä. Pohdimme yhdessä, miten voisimme toteuttaa kestävämpää elämäntapaa. Luennoimassa ja keskustelemassa kanssamme on teologian tohtori, ekoteologi Pauliina Kainulainen. Iltapäivän työpajoissa jatkamme aiheen parissa.

Klo 10 Aamukahvit (Oulunkylän Martat)

Klo 10.30 Rakkaus luontoon ja elämän kestävät valinnat

Teol.tri, tietokirjailija, ekoteologi Pauliina Kainulainen. Luento ja keskustelua sekä musiikkia.

Klo 12 Kasviskeittolounas

Klo 12.45-14.10 Työskentelypajat

  • Keskustelupaja Pauliina Kainulaisen johdolla
  • Tuunaa vanhasta uutta- ideapaja
  • Askartelupaja kierrätysmateriaalia hyödyntäen
  • Laulupaja

14.15.Naistenpäivän messu ja päivän päätös

Vapaa pääsy. Ei ilmoittautumista. Vapaaehtoinen kahvikolehti. Lastenhoito järjestetty. Hierontaa. Aulassa Kirjakirppis, tuo mieleisesi kirja tai lehti vaihtopöydälle, infopöytiä mm. Suomen Lähetysseura, Naisten Pankki. Järjestäjinä Oulunkylän seurakunta, Oulunkylän Martat, Naisten Pankki.

Teksti: Maija Pesonen-Kareinen, maija.pesonen-kareinen@outlook.com

Kuva: Pasi Räsämäki

Share