Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Kulttuuri, Oulunkylä, Uutiset

Iloiset kädet Nuotassa!

myyjäiset käynnissä

Myyjäiset Nuotassa. Kuva: Merja Lappi

Ne ovat täällä taas! Oulunkylän Marttojen perinteiset marraskuiset käsityömyyjäiset järjestetään sunnuntaina 19.11. klo 11 – 15 nuorisotalo Nuotassa, jossa niitä on pidetty jo vuodesta 2008 alkaen. Tapahtumassa on tarjolla lähes 30 myyjän monenlaisia itse tehtyjä tuotteita sekä marttojen supersuositut arpajaiset ja kahvio riisipuuroineen.

Martat arvostavat kättentaitoja. Alkujaan idea myyjäisistä lähti ajatuksesta, että martat haluavat tarjota käsitöiden tekijöille helpon mahdollisuuden myydä omia tuotteitaan (käsityö- ja askartelutuotteita sekä elintarvikkeita). Martoille itselleen myyjäiset ovat vuoden suurin varainhankintatapahtuma sekä hauska yhteisöllinen ponnistus. Varat käytetään yhdistyksen toimintaan. Vuosittain on myös myönnetty stipendejä alueen kouluihin sekä ostettu lankoja neuleisiin, joita on lahjoitettu Kustaankartanon ikäihmisiä lämmittämään.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan! Mitä enemmän väkeä, sitä hauskempi tunnelma! Nuotta on toimiva ja esteetön tila. Jouluinen hetki kahvikupposen ja makoisten leivonnaisten äärellä tai nauti lounaaksi puuroa. Myyjien pöydiltä löydät helposti (pikku)joululahjoja, arkisia hyödykkeitä, muita lahjoja tai vain jotain itseäsi ilahduttaaksesi! Sali on taitoa ja kauneutta tulvillaan! Tapaamisiin Nuotassa!

Teksti ja kuva: Merja Lappi, Oulunkylän Martat

Myyntipaikkoja (á 30 €) voi tiedustella merja.lappi@saunalahti.fi

Share