Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Käpylä, Oulunkylä, Uutiset

Auta lasta Auta perhettä -tempaus toteutetaan jälleen Oulunkylä/Metsälä/Käpylä -alueella joulukuussa

Auta lasta auta perhettä

Kuva: Jukka Kärkkäinen

Leijonien Auta lasta Auta perhettä on avustusaktiviteetti, johon kaikki voivat osallistua. Apua voit antaa ostamalla kaupasta yhden tuotteen perheille. Se voi olla esimerkiksi pilaantumatonta ruokaa, kuten säilykkeitä, jauhoja, mysliä tai näkkileipää. Voit ostaa myös hygieniatuotteita, lasten leluja, pelejä tai vaikkapa vaatteita, siis käytännössä kaikkia paitsi tuoreita elintarvikkeita.

Metsälän ja Käpylän Leijonat toteuttavat tempauksen yhteistyössä K-Supermarket Mustapekan kanssa.

Lions-klubien tempauspäivä on lauantai 9.12., jolloin Mustapekan tiloissa on perinteisesti leijonia opastamassa ja kertomassa tempauksesta. Avustuksia vastaanotetaan sen jälkeen perjantaihin 17.12 asti. Voit jättää ostamasi tuotteen kaupassa olevaan selkeästi merkittyyn keräyspisteeseen. Kaikki lahjoitukset toimitetaan alueen ensikotien ja diakoniatyön kautta avuntarpeessa oleville lapsiperheille.

Kiitos avustanne

LC Helsinki/Käpylä ja LC Helsinki/Metsälä

Kuva: Jukka Kärkkäinen

Share