Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

MLL:n perinteinen koko perheen joulutapahtuma jakaa joulun iloa

MLL joulutapahtuma

MLL Koko perheen joulutapahtuma. Kuva: Sanna Tuovinen / MLL Oulunkylä

Joulun taika valaisee Oulunkylän, kun MLL Oulunkylä järjestää Koko perheen joulutapahtuman Leikkipuisto Mäkitorpan pihalla keskiviikkona 13.12.2023 klo 17.30-19. Tapahtuma kutsuu kaikki alueen lapsiperheet yhteen nauttimaan yhteisestä joulun odotuksen hetkestä.

Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa, joka tempaisee mukaansa joulun henkeen niin lapset kuin aikuisetkin. Heijastintonttupolku on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua pimeän ajan turvallisuuteen. Osallistujat voivat astua polulle omalla taskulampulla varustautuneina ja oppia samalla tärkeitä heijastimen käytön perusteita. Turvallisuus ja ilo kulkevat käsi kädessä.

Oulunkylän ala-asteen vanhempainyhdistyksen OIVA:n joulukorttipajassa pääset toteuttamaan omaa luovuuttasi ja tekemään persoonallisia joulukortteja rakkaille. Tämä toiminta ei ainoastaan ole hauskaa puuhaa, vaan myös oiva tilaisuus tutustua paikalliseen kouluyhteisöön.

Oulunkylän ala-asteen musiikkiluokka 3D tempaisee mukaansa joulun säveliin. Lapset ja aikuiset voivat laulaa mukana tai vain nauttia musiikin lumosta.

Poniratsastus ja hevoskärryajelu tuovat tapahtumaan ripauksen maalaismaista tunnelmaa. Lapset voivat kokea ilon hetkiä ratsastaessaan ponin selässä tai nauttia maisemista hevoskärryajelun aikana. Nämä elämykset ovat maksullisia, mutta tarjoavat unohtumattomia hetkiä kaikenikäisille.

Lapsille on tarjolla mehua ja pipareita, jotka ovat omiaan pitämään pikkuväen virkeänä. Myös buffetissa on herkkuja ostettavaksi. Tarjolla on mm. glögiä, kahvia sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Buffetin antimet takaavat sen, että jokainen vieras löytää jotain makunystyröitä hivelevää.

Tapahtuman ohjelma täydentyy ja tarkentuu vielä myöhemmin, joten luvassa voi olla vielä yllätyksiä ja lisäherkkuja joulun odottajille. Maksuvälineenä käy sekä MobilePay että käteinen, jotta jokainen voi valita itselleen sopivimman tavan nauttia tapahtumasta.

Joulutapahtuman kokoaa yhteen paikalliset perheet luomaan yhdessä unohtumattomia hetkiä ja jakamaan joulun iloa. MLL Oulunkylä kutsuu kaikki alueen perheet mukaan luomaan yhdessä näitä ikimuistoisia hetkiä.

Teksti ja kuva: Sanna Tuovinen / MLL Oulunkylä

Share