Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Tule mukaan vaikuttamaan Oulunkylän tulevaisuuteen – liity jäseneksi!

Oulunkylä-Seuran logo

Oulunkylä-Seura ry

Oulunkylä-Seura edistää asuinalueemme yhteisöllisyyttä ja osallistuu aktiivisesti kaupunginosan kehittämiseen seuraamalla ja kommentoimalla kunnallisia suunnitelmia sekä päätöksentekoa.

Nyt ovat esillä etenkin Oulunkylän keskustan huomattavat muutossuunnitelmat sekä Oulunkyläntien varren rakentaminen. Tuusulantien bulevardisointi tulee vaikuttamaan huomattavasti myös Oulunkylään ja alueen kaavarunko on etenemässä päättäjille.

Oletko kiinnostunut seuraamaan kaavoitusta, ottamaan kantaa viheralueiden puolesta, puolustamaan palveluiden ja kulttuuritarjonnan lisäämistä sekä tukemaan kaupunginosamme säilymistä turvallisena asuinympäristönä?  Tule siis jäseneksi ja kerro miten haluaisit olla vaikuttamassa. 

Oulunkylä-Seuran vuoden 2024 jäsenmaksu henkilöjäseneltä on 15 euroa, yhteisöjäseniltä 35 euroa ja yrityksiltä 55 euroa.  Jokainen jäsenmaksu on kaupunginosayhdistykselle tärkeä, sillä emme saa mitään muuta vakituista rahoitusta koko asuinalueemme hyväksi tehtävään työhön.

Voit liittyä jäseneksi tai uusia jäsenyytesi maksamalla 15 euroa tilille IBAN: FI37 7997 7997 8644 21, BIC: HOLVFIHH tai Holvi-kaupan kautta – holvi.com/shop/oulunkyla-seura.

Laita viestiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tietojasi käytetään vain jäsenrekisterissä sekä seuran kokouksista ilmoittamiseen.

Tervetuloa mukaan Oulunkylä-Seuraan!

oulunkyläseura.info@gmail.com

Share