Oulunkyläinen - Pohjoiset esikaupungit -lehti

Oulunkylä, Uutiset

Kaavakävely bulevardireitillä Anni Sinnemäen kanssa

ihmisiä ulkona

Bulevardikävely Anni Sinnemäen johdolla. Kuva: Liisa McEvan

Kaupunkiympäristön toimialan virkamiehet ja lautakunnan jäsenet olivat vierailulla apulaispormestari Anni Sinnemäen johdolla.  Mäkelänkadun bulevardikaupungin suunnittelua seuraava ryhmä kutsui heidät kaavakävelylle 26.4. tutustumaan suunnittelualueeseen.  Kierrätimme heitä Käpylän asemalta Asesepäntien kautta Metsälän pientaloalueelle ja sieltä edelleen Oltermannintien kautta Kustaankartanon viereiselle lajirikkaalle metsäkaistaleelle. Osa heistä tutustui Tuusulanväylän länsipuoleen. Kerroimme asukkaiden näkökulman suunnitelmien kipukohtiin reitin kymmenellä rastilla.

Teksti: Marja Markko, Oulunkylä-Seura pj

Kuva: Liisa McEvan

Share